TIIMI

Henna Ronimus

Henna Ronimus

Olen Henna, ja valmistuin Riihimäen Hyriasta vuonna 2018. Siitä lähtien olen työskennellyt parturi-kampaajana vuokratuolilla. Oma liike on ollut minulle iso unelma, joka kehittyi ammattikoulun aikana.

Työskentelen aina huolellisesti ja tarkasti ottaen huomioon asiakkaan toiveet. Lempparitöihini kuuluvat etenkin kaikenlaiset vaalennustyöt, kuten erilaiset raidoitustekniikat. Tykkään ottaa haasteita vastaan ja kokeilla uusia erilaisia väritöitä.

Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa sekä tavaten ystäviä, parhaiten kuitenkin viihdyn rennosti kotona koirieni ja kumppanini kanssa.

Henna Ronimus

Netta Immonen

Olen Netta, valmistuin myös vuonna 2018 Riihimäen Hyriasta ja olen siitä lähtien työskennellyt alalla. Kiinnostus alalle heräsi jo peruskouluaikana, jolloin pääsin kokeilemaan käden jälkeäni kampausten ja leikkausten muodossa ystävilleni.

Työssäni olen tarkka ja luova. Otan asiakkaat vastaan lämmöllä ja pyrin toteuttamaan heidän toiveensa parhaani mukaan, sillä asiakkaan tyytyväisyys on minulle tärkeintä. Minullakin lempparitöihini kuuluvat erilaiset raidoitustekniikat, lisäksi parturityöt sekä kampaukset ovat lähellä sydäntäni.

Vapaa-aikani vietän mieluiten yhdessä koirani ja kumppanini kanssa.